kukucs

kukucs

2010. június 7., hétfő

árvízkárosultak segítése-felhívás

A Felsőzsolcáról kitelepítettek Miskolcon a Sportcsarnokban, a Vörösmarty, a Pattantyús és a Kazinczy általános iskolákban vannak. Szükségük lenne takarókra, tisztálkodási szerekre( szappan, tusfürdő, egészségügyi betét), törölközőkre, cipőkre, papucsokra, ÉLELEMRE, műanyag evőeszközökre, poharakra, tányérokra minden mennyiségben! Aki tud, segítsen!!!! A Pattantyús utcai általános iskolában nagy szükség lenne gyerekápoláshoz szükséges dolgokra. Közel 60 gyerek van ott, közülük 12-en 1 év alattiak. Nincs megfelelő mennyiségű pelenka, popsitörlő, bébiruha. Ezen kívül szükség lenne papucsokra, törölközőre is.

Ingyenes információs vonalat indított az árvízkárosultaknak a Magyar Vöröskereszt és az Invitel

06 80 911 070 – ezen az ingyenesen hívható Inviteles zöld számon várja a Magyar Vöröskereszt az árvízkárosultak és a rászoruló családokon segíteni szándékozók hívásait. Szervezetünk így nyújt gyors és hatékony segítséget, így köti össze a felajánlókat és a bajbajutott családokat.

A Magyar Vöröskereszt által múlt héten felvázolt speciális igényre az Invitel 2 nap alatt nyújtotta a megoldást, így a 06 80 911 070-es Inviteles információs zöld számon már a mai nap 14:00 órától éjfélig, keddtől pedig minden munkanap 8:00 és 20:00 között várják a Vöröskereszt munkatársai a hívásokat. Amennyiben szükséges a Magyar Vöröskereszt kész éjjel-nappal is működtetni az információs központját, annak érdekében, hogy az adományok koordináltan és minél gyorsabban jussanak el a leginkább rászorultakhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése