kukucs

kukucs

2011. november 24., csütörtök

munka, szerelem, gyerekek

Merthogy az első kettő most valamennyire összekapcsolódik nálam.
Jól érzem magam az étteremben, szeretem csinálni és mintha kezdenék ráérezni, ráhangolódni az egészre, bár az alaposságom még bőven hagy kívánni valót maga után, de fejlődök benne azért. Lenyűgöző a vendégek sokszínűsége, szeretem az ismerős arcokat nap mint nap látni felbukkanni és jó felfedezni újakat is. Régi dolog, hogy vonzom a diliseket, így kettő is rám talált az elmúlt hónapban, de talán egyik sem visszatérő vagy inkább azt kívánom, hogy ne legyenek olyan furák, mint eddig :)
Na és a szerelem :) friss, harmatos, de írok róla, mert erős és úgy érzem tartós lesz :) Neeem, nem pasiról van szó. :P  Az új szerelem a horgolás. Minden eddigi hobbimnál jobban levett a lábamról, nagyon meg fogom tanulni, amit eddig sikerült a főnökömtől,  Patríciától megtanulnom, az nagyon tetszik és gyakorolom amikor csak időm engedi. Karácsonyig el kell készülnie 2 sapka-sál szettnek,  egy kidíszített babatakarónak és párnának és szeretnék pár babaruhát is. Aztán januártól mehet majd a kötni tanulás is, mert a lányoknak is szeretnék pulcsit, kötött tunikát csinálni. Ehhez azért kell az, hogy ne érezzem kínainak a leírásokat, csakúgy, mint a szabásmintákat varráshoz :D Amint lesz miről - és lesz mivel, mert a telefon nem az igazi ehhez - hozok fotót is.
A lányokról igazán új nincs, Viki ügyes az oviban nagyon, szépen halad a logopédussal és a fejlesztővel is. Utóbbira is logopédiai okok miatt lett szükség. Imád számolni , mostanában azt kéri, hogy tanítsam meg a számokat és betűket. Úgy néz ki, hogy talán mégis jár majd úszni, aminek nagyon örülök :)
Dóri nagyon szereti a bölcsit, kedveli a gondozónőket, nem sír se befelé se kifelé. Kezd haladni a beszéddel is, remélem beindul. Azonban kompenzál: amint hazaérek, ha ő ébren van, akkor nem kerül egy méternél messzebb tőlem :D És éjjelre beköltözött mellém az ágyba, ha 9-ig dolgozom, akkor ott alszik, mikor megjövök. Tüneményes :) De majd elmarad ez is, nem harcolok vele, Vikit meg én kompenzálom ahogy csak lehet :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ilyen vidám bejegyzést olvasni! :)
    Jól teszed, hogy engeded Dórit veled aludni, most biztos nagy szüksége van rád! :)

    VálaszTörlés
  2. Én tényleg azt hittem a cím láttán, hogy pasi :)

    VálaszTörlés