kukucs

kukucs

2010. október 5., kedd

24 órás műszak

Először is: mindkét lány hurutos- fülben is kissé-,de krupp szempontjából rendben vannak,nem "húznak". Viki nagyon rondán köhög, főleg reggelente, Dórinak még mindig sűrű cuccos jön az orrából.
Nagyon nem vagyok jó szerező és gondolom nem is szánok elég időt rá,hogy az legyek...Amióta kicsit komolyabbra fordult Dóri betegsége, kb 10 perces szüneteim vannak,ezekben főzök, takarítok, stb... szakaszosan, mert egész nap rajtam lóg, legtöbbször szopit akar. Beleértve ebbe az éjszakákat is, amikor este csatlakoztatja magát és csak hajnalban jön le róla...
A varrógép előszedésére sok esélyem nincs, azonnal nyúlkál hozzá és mivel alacsony az asztalka, és nem tudom magasabbra tenni,így az max. az ő távollétében lehet, de akkor meg a másik betegem kéri,hogy bújjak hozzá vagy játsszak vele és nem akarok neki nemet mondani. Így a Segíts Daninak! blogra semmi újat nem varrtam, amit nagyon szégyenlek. De pótolom,amint tudom.  Egy új rongyi feje van kész, a teste még nincs, de azt megvarrom majd az egyik szopiszünetben,ha tudom.  És aztán máson gondolkodom, de még nem tiszta,mi is legyen az.
 Mennem is kell,eddig tartott az aktuális a szopiszünet :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése