kukucs

kukucs

2010. október 1., péntek

szülinapozás

Szép nap volt :) Dorka kapott Zsuzsától egy szépséges, festett pelust
még  Zamárdiban vettem Dórinak egy húzható fa nyuszit. És varrtam neki egy babalabdát meg egy macis rongyit. Nem lepődtem meg nagyon a dolgon, hogy olyan nagyon nem kötötte le az ajándék, annál inkább fura volt, hogy a csomagolás sem érdekelte.  A labdával és a nyuszival azért játszott :) 
Hancúr után jött a torta :) egy mikróban készült kakaós piskóta fele, rá házi rizstejes vaníliapuding, belekockázva a  kakaós piskóta másik fele, arra babapiskóta és a tetején  barackbefőtt leve keményítővel sűrítve, benne barackkockákkal és  dísznek barackszeletek és persze egy gyertya. Oldalt körberakva fél babapiskótákkal  
úgy tűnik,hogy mindkét lánynak ízlett :)  
A nagy tortaevés után felöltöztünk és lementünk sétálni, mert szép,  napos idő volt.
Aztán este,mikor már pizsamában voltunk, meglepetésnek jött Apu unokatestvére, így felöltöztünk és átmentünk Nagyihoz, jót beszélgettünk ott,  negyed 10-re értünk haza, a lányok kb. 2 perc múlva aludtak is  :) Jó este volt :)

Köszönöm, hogy  már egy éve velünk vagy Dóra!

2 megjegyzés:

  1. Isten éltesse sokáig Dorkát! Nagyon guszta tortát készítettél, biztos nagyon fincsi volt. És amint olvasom, ez egy nagyon jól sikerült szülinap volt! Puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jól sikerült a szülinap :)
    De klassz ez a labda, nagyon ügyes vagy! a torta pedig guszta, nem csoda, hogy ízlett a lányoknak.

    VálaszTörlés