kukucs

kukucs

2011. július 16., szombat

újra itt :)

Elég sok minden történt az elmúlt 1,5-2 hónapban, nem részletezem, mert nagyon személyes és néhol fájó is, de a lényeg: újrakezdtem mindent, elköltöztünk és most kezd alakulgatni az életünk J
Közelebb vagyunk a rokonokhoz, ami gyakoribb összeröffenést jelent és nem utolsó az sem, hogy gyerekprogramok is vannak bőven meg jó sok játszótér.
Viki életében nehéz időszak volt ez,  minden felnőtt kimerült volt körülötte fizikailag, szellemileg egyaránt. Mivel visszatértek újra az éjjeli pisi gondok, Sződy Judittal  konzultálva visszaadtam éjjelre a pelenkát rá, hogy ne legyen ez is rajta plusz teherként, hogy nem marad száraz reggelre az ágya. Majdnem másfél hónapig tartott a kavar, most egy hete vettem le róla a pelust, mikor már leülepedett minden körülöttünk. Jól időzítettem a dolgot úgy néz ki, hiszen azóta nem volt semmi gond.  Jól eszik újra és ez nem csak gumicukrot jelent. Ráleltünk egy nagyszerű kortárs mesekönyv-sorozatra (Pusztai Róka: Meséim), amiben sok rövidebb mese van, összeköthetők, de önállóak. Kellemes izgalom van Vikiben minden este a mese végén, várja a másnapit :) Egy kötetben tíz mese van és összesen 6 részes a sorozat :)
Dóri teljesen jól van, azóta kiderült, hogy amíg szopizik, max. tejporos kávé fér bele, minimális tejes sem… ezen kívül minden teljesen oké  :)
Én magam pedig próbálok végre talpra állni, lelkileg, testileg egyaránt. Remélem mielőbb találok valami állást és jó ovit Vikinek, ahol jól érzi magát.
Mostantól többször jelentkezem, bár amíg mobilnetünk van csak,addig kép kevesebb lesz. De azért lesz néha az is :)
kicsinyítve ugyan, de most is felrakok párat, szigorúan csak a kedvencekből :) 
felavattuk a konyhát:  
Dorka jóízűen eszi mindig a meggyes Sinlac pépet:
Voltunk a Margitszigeten, kiugrottunk a Corvin mögé egy kis esti szökőkutas pancsira és Vikiből lett a Grund egyik nagy zsiványa :) , séta közben voltunk játszótéren és megnemmondommármelyik egyetem előtt is: és néha volt tusolás is :D




és még 3 kép júniusról, telefonról :)

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy újra itt vagy!

    VálaszTörlés
  2. Édesek a lányok, remélem mielőbb minden(ki) helyreáll!
    A SOTE kutatóközpontja előtt voltatok :D (Innen 5 percre nőttem fel.)

    VálaszTörlés
  3. Szia Lina, üdv újra, és írj megint sokat, sok képpel! És drukkolok a sikeres újrakezdéshez. :)

    VálaszTörlés