kukucs

kukucs

2012. január 23., hétfő

az a bizonyos 6. szülinap :) - pótlás

Hú, mennyi mindenről nem írtam mostanában. Köztük szégyenszemre a gyönyörűségem szülinapjáról sem. Pótolom.
Január 7-én délelőtt elmentünk családostul a Természettudományi Múzeumba, ez volt Viki egyik szülinapi ajándéka, amolyan zsúrpótlóként. Ott találkoztunk Patival és csemetéivel. Nagyon élveztük mindannyian :) Azért az egyértelmű lett, hogy csak felnőtt társaságban is el kell menni, ha valóban alaposan végig akarjuk nézni :D
Aztán az étteremben ebédeltünk, aminek már a ténye felért Vikinek egy ajándékkal, hiszen anya munkahelye egy 6 éves szemében szentély :))
Este nem volt nagy buli, de kapott egy saját készítésű katicás tortát (marcipánborítás, belül piskóta és eperlekvárba áztatott piskótamorzsa) és apróságokból álló ajándékcsomagot, valamint egy ikeás banánhintát :) Édes volt, nagyon örült neki.
Aztán, az eredetileg pont a szülinapjára tervezett, végül egy hetet késő unokatesós buli is megvolt, amúgy lustaszülő módjára játszóházazás lett a dologból :) Este egyik nagylányt sem kellett altatni, olyan nagyon lelkesen játszottak, próbáltak ki minden nekik való játékot, én abban elfáradtam, hogy nézzem mennyit szaladgálnak :)
Készült pár kép Dóriról is a pótszülinap reggelén /a kollázson a csíkos felsősök aznapiak, a másik kettő csak úgy felkerült,mert édes :) / , ahogy éppen rájött arra, milyen könnyen fel lehet mászni a sarokpolcra és az mekkora móka- főleg látni anya és nagypapa sápítozó fejét :D . Ő nem jött egyébként az Elevenparkba, mert "meglevesedett" az orra kissé.
Pótlás foly köv :)

1 megjegyzés:

  1. Édesek! :) A Természettudományi Múzeum tényleg nagyon jó volt! Utólag is boldog szülinapot kívánok!

    VálaszTörlés