kukucs

kukucs

2010. május 9., vasárnap

május első hete

Sűrű hét volt...

anyák napját rokonlátogatással töltöttük, meglátogattuk a lányok unokatestvérét. Ő egy nagyon szép és okos nagylány és meglepő módon nagyon keveset veszekedtek a lányok,pedig általában komoly konfliktusok szoktak lenni felnőtt aggyal pitiánernek tűnő dolgokon. Sokat játszottak a kertben :)







eközben Dóri is elfoglalt volt :)














és nem imádkozik ám,hanem :











megvolt az első hintázása is :
aztán elmentünk az állatkertbe:













majd voltunk Dédinél is,aki most először látta Dórikát :)
ott újra simogathattuk a régi kutyusunkat,Jacksont,akit befogadtak nagynénémék :)



majd aznap éjszaka 22:30-ra hazaértünk,23-ra már horkolt Dóri,23:30-kor már levegőért küzdött egy kruppos rohamban :( szteroidos kúp után 45 perccel,mikor nyitott ablaknál fulladt a babám és néha már az jutott eszembe,hogy nincs magánál és nem éli túl a dolgot, így hívtuk a mentőket.Míg bepakoltam és átadtam az apjának, a hűvösben sírás javított rajta,így már csak szimpla nehéz légzés volt a tünet,mire a mentők kiértek.Fél 1-re beértünk a kórházba . 2 féle gyógyszerrel inhaláltatták és gyorsan javult. Aznap este már nem volt semmi gond,másnap reggel elhagyták a gyógyszereket,de 24 órás gyógyszermentes megfigyelésen benntartottak,így 7-én du mentünk haza. Most hurut sem maradt a krupp után.

Itthon végre letehettem Dorkát a földre így mászhatott kedvére,nem csak egy puha és zörgős rácsos ágyban kellett huncutkodni. Pakolni is kezdett azonnal,főleg a nővére kis szekrényénél :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése