kukucs

kukucs

2010. május 26., szerda

örökmozgók

nem könnyű rávenni magamat,hogy egy hosszú nap után értelmes mondatokat kreálva leüljek blogolni :) Nem hiszem,hogy a világ lemarad valami fontos dologról,de mégis hiányérzetem van,mikor csak mások blogját lesni jövök a saját oldalamra.


Mivel az elmúlt napokban csodaszép idő volt,sokat voltunk kint a téren, Viki rengeteget szaladgálhatott végre. Sajnos fűbe,zöldbe nem mehettünk,mert mindig nedves volt,de pótolom,az tuti.
Várom,hogy Dórit is kivehessem a kocsiból,ne csak Viki legyen ilyen örökmozgó a szabadban és Dóri mozgása ne legyen a lakásba szorítva :)
Volt nagy barátnőzés a hosszú hétvégén:


otthon csináltunk szélforgót,amit rögtön ki is kellett ragasztani a bicaj kosarára :)

Dóri eközben nem meglepő módon a szokásos programot űzte:
másnap felpróbálta az új kis kalapkáját
Viki napok óta azon a nem működő szökőkúton üldögél a lányokkal vagy egyedül,ahol én is lógtam kislányként


Dórika beteg volt megint a hét második felében. Szerencsére megúsztuk az antibiotikumot,így az itt áll a polcon. Lázas volt 2 napig,meg nyűgös. Most meg újra folyik az orra és köhécsel,de az utóbbi nem komoly,remélem csak a foga az,ami nagyon hatásos belépőt csinál...

Viki mostanában végre elkezdett itthon is mondókázni és énekelgetni ovis dolgokat.Olyan aranyos,bár őszinte leszek,egy idő után már idegesítő a non stop csiripelés...És úgy nő,mint akit húznak és nagyon sokat eszik mostanában :)
Dorka pedig nagyon aranyosan vevő a játékra,sőt már kezdeményező is.Minden mókában benne van. Néha úgy figyel,hogy hallani a fogaskerekeket az agyában,ahogy a helyükre teszi a dolgokat :) Nagyon akar tapsolni és mindig nagggyon figyel,ha mutatom. Tegnap kezdett cuppogni és tetszik neki a hang,sokat csinálja- kicsit túl sokat is :) hiába,hogy oldalazva lépeget,mégis inkább a mászást részesíti előnyben és egyre gyorsabban csinálja. Vannak szent tárgyak,ilyenpl Viki ceruzás tálja,amit elérhető magasságból azonnal megszerez,magára borítja,majd kutat a cerkák közt :)

Egy ideje csak együtt fürdenek a lányok. Jó lenne mielőbb találnom szép csúszásgátlót,nem túl jó megoldás a törülközőre ültetni Dórit,hogy ne csússzon.





és tegnap este nagy hancúrt csaptak a lányok :)
bent a kádban is és kint az ágyon :)













és készült pár videó is,félig halandzsa mondókákkal,irigykedéssel,játékkal és felkínálkozással :)







nagyon szépen haladunk a kaja mennyiségének növelésével, min 2x1 dl-t megeszik naponta, igaz főleg a banános gríz még a nyerő :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése