kukucs

kukucs

2010. szeptember 15., szerda

Segítsünk Daninak!

Emi barátnőnk kisfiát, Danit tegnap műtötték agydaganattal. Csak hétfőn derült ki, a család, és mi, a barátok is nagyon megdöbbentünk, álmunkban sem gondoltuk volna arról az eleven, aranyos, okos kisfiúról, hogy ilyen beteg.

A többi, főleg blogspotos barátainkkal arra gondoltunk, hogy játékot indítunk a segítésükre. Az ötletet a segítsüti kezdeményezés adta, link és logo oldalt. Daniról és a játékról részletek itt:
http://segitsdaninak.blogspot.com/

Segíteni a következőképpen tudsz:

1. Kiteszed a logót és a linket a blogodon.

2. Magad is benevezel kreatív ajándékok készítésére a segítségnyújtók részére. Ez bármilyen saját készítésű dolog lehet.

3. Magad is benevezel a segítségnyújtók közé, és cserébe kapsz kézzel készített ajándékot.

Ezeket persze lehet külön-külön, vagy megteheted mindet is.

4. Hagyj egy megjegyzést, hogy miben tudsz segíteni. Kreatív ajándékok gyártásában, vagy felajánlásban.

Nézz be a Segíts Daninak blogra, és csatlakozz! Ötleteket is várunk, és segítséget is a dolog lebonyolításához!
Daninak van egy kisöccse is ,Marcipán. Ő 1 éves most. Bármilyen segítségnek örülnénk. Pelusnak, popsitörlőnek, konzervnek, rizstejnek, vagy rizstejpornak, (mindkét gyermek tejfehérje érzékeny) fuvarnak,ruhaneműnek, bárminek, aminek a család hasznát tudná venni.

Információk:
Marcipán 86-os ruhát hord, de jelen pillanatban hálózsákon kívül mindene van, esetleg nagyobb méretre lehet szükség. Dani 104-es méretet visel, neki vastag, téli nadrágra van csak szüksége most. Pelenkából Marci 4-es méretet használ, Dani 5-ös, 6-ost, a márka mindegy. Marci Milupa Pepti Plus 2 tápszert és Sinlacot iszik, Dani rizstejet.

Emi nagyon örül a kezdeményezésnek, és amit kap, szeretné megosztani a kórházban megismert többi beteg gyerek családjával is, remélem, ez ellen senkinek nincs kifogása, aki ad valamit - nekünk ez titkos vágyunk volt, hogy így másokon is segíthessünk. Ráadásul ezzel Dani betegsége is valamilyen szinten értelmet kap.


Minden segítséget nagyon köszönünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése